24smolian.com/Общество

Трима вече са издирваните родопчани, изчезнали безследно.

77-годишна жена от Чепеларе е в неизвестност от два дни. Елена (на снимката вдясно) е обявена за национално издирване.

Жената е отишла до пощата в родопския град в понеделник около 16 часа, за да си вземе пенсията, след това следите й се губят. Около 80 души са се включили в издирването й.

„Била е засечена от камери за видеонаблюдение по пътя за Смолян, а по-късно в района на „Мечи чал“. Над 150 опита е направил синът й да се свърже с нея по телефона. Когато е успял, жената е била дезориентирана. В момента устройството е с паднала батерия. Целият наличен ресурс се използва в издирването, като хора и техника. Днес всички поемат към „Мечи чал“. Хората разполагат с термокамери, следово куче. Надяваме се по най-бързия начин да открием жената“, посочи за 24smolian.com шефът на Областната дирекция на МВР комисар Костадин Пачеджиев.

Все още няма следа и от 82-годишната жена от Смолян, която изчезна на 22 декември м.г. Захаринка Стоянова Караджова (снимката вляво)  не страда от психични заболявания, адекватна е, ориентирана за време и местоположение, видимата й възраст отговаря на реалната. Захаринка Караджова е с ръст 167 см., слабо телосложение, бяла коса – права, средна дължина. Облекло към момента на изчезването – тъмно манто /черно или тъмно кафяво/, дълго до коленете; тъмно анцунгово долнище; светли маратонки – бежови; забрадка – черно-червена.

Все още няма следа и от 73-годишния мъж от Златоград, който изчезна безследно на 10 ноември м.г.

Асен Цанков Анджеров бе обявен и за международно издирване.

Той е висок около 165 см., с нормално телосложение. В деня на изчезването си е бил облечен с черен анцуг, червено горнище с черни ръкави и черна тениска, носи сива шапка. Придвижва се с помощта на бастун. Страда от заболявания.

„Издирването им продължава, проверява се всеки сигнал“, допълни комисар Пачеджиев.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I