24smolian.com/Общество

Една шепа народ останаха в Родопите, но колкото повече намаляваме, толкова по-трудно се разбираме…

„Прибирането ми до дома е някакъв ад в последния месец. Пътят до къщата на майка ми е блокиран от съсед, който си е помислил, че участъкът е негов. Аз живея тук, но постоянно пътувам до децата си в Пловдив и се връщам. Свалям продукти, мебели дори, а как се пренасят, когато пътечката е блокирана от автомобил?


А като падне сняг, как тази възрастна жена ще минава. Три пъти на ден ходи до обора“, описва ситуацията в смолянското село Белев дол М. А.

По думите му, съседът му умишлено спира колата си така, за да пречи.

„Сключете примирие и се разберете“, пък бил съветът на потърсен за съдействие полицай, отговарящ за района.


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Интересно защо така казва полицая. Може да е човек на КАТ? Преди 3 години имах същия проблем. Обадих се на 112 и след 1час и спомен нямаше от колата.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I