24smolian.com/Общество

Шивачката реве и бичи до дупка в името на облеклата, предназначени за Запада.

Проститутката предлага масажи с хепи енд, на близо километър от цеха на плачещата женица. Която ще се прибере убита от умора при децата си. Ще хване телефона и ще погледа мъжа си с най-важния въпрос: „Кога?“.

Кога ще прати пари в този малък ад. За да станат нещата малко по-поносими.

През това време „хепи енд“ масажистката посреща поредния клиент, който се е върнал от гурбет и му дреме на масажа за някакви си 50-100 кинта за „щастливия край“ на процедурата.

Това е животът в Родопите.

К*рви и пре*бани в живота на всеобщата нищета, в която надеждите отдавна са заменени с оловните реалности, в които родители палят децата си с бензин.

Миризма на продадена плът, пот, кръв, умора и…

… и бонусите в казината.

Живот, който смърди.

Четете по-късно темата на 24smolian.com:

Изповеди от гурбета

Не слушат Роб и станаха роби с Тони, Фики и…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I