24smolian.com/Коментари/Политика

Мантрата „стабилно правителство“ се оказа дъвка със срок на премляскване „Да избутаме зимата“. Редовен кабинет едва ли ще се случи. Показаха го и напъните „Професор-Академик“, които си бяха в стил „Кореком“ от соца-„лъскаво“, ама не пускат.

Мислите вече са насочени към следваща дата за предсрочен парламентарен вот напролет, но и към… „златната есен“ в политическото битие. В края на октомври ще се проведат местните избори, а активност и апетити към момента в Родопите проявяват засега единствено от ПП

Всяка една докладна, заложена в дневния ред на Общински съвет – Смолян, ще бъде разглеждана щателно от  експерти на политическа партия "Продължаваме Промяната" и ще се оповестява кои от общинските съветници как гласуват по най-важните проекти за решения. Това обяви областният координатор на Кирило-Асеновата формация в Смолян Емил Келешев.

Партията на местно ниво започва да се държи като висш съдник без все още да е участвала в подобен вот. ПП няма нито един общински съветник в цялата страна, но демонстрира предозиран ентусиазъм, изземвайки функциите на самото гражданско общество, доколкото изобщо то съществува в Родопите.

Местната структура всъщност „продължава“ не промяната, а действията на депутата Михал Камбарев, който още от миналата година стартира изненадващи появи в различни разпоредителни органи из общините. Пиар идеята явно е била „В близост до хората“, неглижирайки случващото се в пленарна зала в столицата, където обществен позитивен актив трудно би могъл да се добие.

Демонстрираният ентусиазъм най-вероятно цели по-дълбок смисъл. И той е в пленяване на внимание. В този ред на мисли вероятно и Камбарев се готви за ролята на бъдещ кандидат за кмет на Смолян, издигнат от ПП?!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I