24smolian.com/Коментари/Политика

Хлапета, които вероятно не могат да четат, убиват възрастен мъж заради шише ракия.

23-годишен полицай прекарва мигранти заради няколко хилядарки-имал кредит, изплащал автомобил.

„Малките“ и жалки хора в тази държава, умишлено пробутала едно „квази“ пред самата си претенция за значението на думата.

 

***

Борисов излезе от празнична летаргия и направи брифинг относно проекта за изграждане на нови реактори на АЕЦ „Козлодуй“. Намеси Асен Василев и „далавера“, според отразяващите подопечни медии.

Съсипването на българската енергетика започна по времето още на „Мадам Йес“. Меглена Кунева закри напълно необосновано реактори в атомната централа. Малко по-късно в Румъния построиха своя. Да знаете откъде ще идва ток, ако закъсаме.

При ерата Борисов бе спрян АЕЦ „Белене“, както и Южен поток, който щеше да ни носи газ, както и по половин милиард годишно от таксите за пренос. Проектът бе на общо 11 държави. Решението, продиктувано от US партньорите ни, вбеси най-много Австрия…

Минали работи, уж.

Но пък сега имаме абсолютно ненужния Турски поток. Готвим се да получаваме и газ от южната ни съседка, в ролята на прекупвач. Ходили сте на пазар, знаете какво означава това.

Ако не беше на наш гръб, късата памет на политиците ни щеше да е забавна.

 

***

 

Каква е връзката между действията на „малките“ хора и тези на „големите“ във властта? Вижте действията на едните и сами отсъдете за мащабите от делата на другите.

Чувството за безнаказаност го оставяме встрани. То все пак е въпрос на морал, който отдавна е най-дефицитната стока.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I