24smolian.com/Общество

„Идвал съм тук преди 8 или 10 години и не виждам никаква промяна. Все същите дупки, все същите проблеми. Това е един път с едно платно. Сигурно някой е сложил другото в джоба си“.

Това констатира бившият служебен вътрешен министър и ексдепутат от „Продължаваме промяната“ Бойко Рашков, след като премина по пътния участък за село Аламовци.

Заедно с народния представител от 48-ото НС Михал Камбарев той се срещна с жители на Златоград. Срещата се състоя в „Аква Спа Хотел Златоград“ и бе организирана от общинския координатор на ПП Емилия Кръстева. На нея присъства и областният председател на партията Емил Келешев.

Срещата премина при изключителен интерес от страна на граждани, които дебатираха с представителите на „Промяната“ наболели проблеми в общината.

„За толкова време нищо не се е променило. Държавата разполага с достатъчно средства, но те не стигат до хората. Това, което видях на пътя за Аламовци, е показателно“, посочи Бойко Рашков.

„Населението на Златоград е намаляло с 20 процента за последните 10 години. И това са хора в трудоспособна възраст. Раждаемостта е ниска, смъртността висока“, посочи Михал Камбарев, който се позова на статистическите данни и анализи за общината.

„Хората не искат да гласуват, защото са разочаровани. Тяхното доверие може да се възвърне единствено с работа, не с празни обещания“, категоричен бе Камбарев.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I