24smolian.com/Култура

Фестивалът „Талантите на Смолян“ тази година ще се проведе на 22 април, съобщиха организаторите от Общината, Превантивно-информационният център по наркотични вещества и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни.

Сцената е в зала 1 на Родопския драматичен театър, а началото 9,30 часа.

Входът е свободен.

Целта на фестивала е да откликнем на потребностите за изява на децата и да покажем техните таланти. Да се обединим заедно срещу употребата на наркотични вещества и противообществените прояви сред децата на Смолян, съобщават организаторите.

Фестивалът няма конкурсен характер. Изявите могат да бъдат от следните жанрове: музикално, танцово, театрално изпълнение и рецитал на стихове от български автори.

Могат да участват индивидуални изпълнители, камерни, ансамблови, вокални, инструментални, танцови и театрални формации.

Във фестивала могат да се включат всички деца на възраст от 1-ви до 12-ти клас. Всеки участник  има право на една изява във фестивалната програма. Времетраенето на изпълнението е до 7 минути.

Срокът  за записване на участниците е до 13.04.2023 г./включително/ до 17.00ч.

Записването на участниците става след като се попълни заявка и се изпрати на имейл адрес: pic_smolyan@abv.bg

Формата на заявката е  изпратена вече до училищата и културните институции в Смолян.

За повече информация относно фестивала – Мария Славчева – секретар на ОбСНВ тел. 0301/ 85 909 и Сийка Алексиева – секретар на МКБППМН тел.0301/ 6 25 72.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I