24smolian.com/Общество

В област Смолян стартира подписка с искане  за провеждане на национален референдум срещу т.нар. „идеология на третия пол“ в училищата.

Въпросът, по който се прави искането, е  „Подкрепяте ли обучение и възпитание на непълнолетни лица, свързани с промяна на пола и с друг пол, освен мъжки и женски в образователната система на България?“.

Зад идеята за провеждане на референдум стои БСП, която е единствената партия против въвеждане на Истанбулската конвенция от самото й начало. В подкрепа на подписката се обяви и водачът на листата от Коалиция „БСП за България“ проф. д-р Георги Михайлов, който заяви: "Винаги ще защитаваме децата и жените от насилие, но сме срещу объркването на психиката на подрастващите и непълнолетните до 18 години”.

„Всеки, който желае да  се включи в подписката,  може да се свърже с нас на място в общинските съвети на БСП, на телефон 0876765664 или  чрез социалните мрежи – страницата ни във Facebook“, посочиха от Областния съвет на БСП в Смолян.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I