Самуил Крумов/24smolian.com/Лично мнение

Като наближат избори всякакви кресливи фрагменти от родния политически фолклор излизат из дупките си, за да напомнят за себе си. Бесове обхващат раздвоени съзнания, а в новите реалности „кой пръв ще се докаже като завършен русофоб“ достигат до нова, още по-мръсна употреба.

Един кресливец, назовал себе си Расате, отново се мъчи да изпъкне. За красота и чистота на обществото, из сутрешен блок на една нац.телевизия, която прави всичко възможно да отврати и малцината останали зрители.

Искал да беси предателите, да руши съветски паметници, в тон на всеобщата жажда за материализация на власт чрез русофобска реторика.

Разрухата е в манталитета и основно кредо на комплексирания индивид, който в живота си дори един кокошарник не е съградил.

Тази раздвоена политическа личност навремето маршируваше с орда съмишленици в кафяви униформи из парковете в столицата. Мило му е за нацизма. А сега претворил го в русофобия. Създаде си дори „движение“, което изпоцапа един куп сгради с боя с послания „Не гласувай“, а после започна да се явява на избори.

Но идейната шизофрения не е новост за българския политически живот.

Мераклията за власт отдавна се подвизава с добавеното име Расате. Възприел е за свой „кръстник“ Владимир Расате. Големият син на Борис Първи Михаил. Който възкачвайки се на престола се опитва да премахне християнството и върне отново езичеството.

Съдбата му и петокласниците я знаят.

Новият Расате говори за бесене на предатели. Самият той възхищаващ се на предател на тогавашния, и най-важен, цивилизационен избор на България. Който до ден днешен е запазил държавата.

И една вметка относно идеологическите заработки на неуравновесени персони.

Само преди дни гост в една американска телевизия посочи, че последните избори, в които US правителството се е намесило, са били тези в България.

Много бесилки май ще са необходими.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I