24smolian.com/Общество

Заместник министърът на МВР Емил Ганчев връчи нови пистолети и тейзери в Областната дирекция в Смолян.

На церемония двама служители получиха пистолети „Валтер“, съответно един от ОДМВР-Смолян и един РУ-Смолян. Това е част от взетите от ръководството на МВР мерки за подновяване на оръжейната система и оборудване на служителите с по-нови късоцевни оръжия. Началниците на районни управления получиха по един електропреносим пистолет – тейзер. Използването на тейзерите ще стане възможно след като служителите минат през обучение.

Полицаите заслужават по-добро материално и техническо обезпечаване, с което да боравят при изпълнение на служебните им задължения и да бъдат по-сигурни при самозащита, заяви пред ръководството на ОДМВР- Смолян, зам.-министър Ганчев. 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I