Самуил Крумов/24smolian.com/Лично мнение/Политика

Бойко Борисов е готов на всичко за правителство. И в името на България, разбира се. В името на просперитета и прочие.

Ще разговаря с всички, ще приема всичко, дори министри от Румен Радев. Не ще категорично импийчмънт на президента, защото е „единствената институция, която не се е разпаднала в кризата“.

Негласно признание от лидер на най-голямата партия-всичко се разпада.

Борисов иска и е готов. Желае да се обедини с партиите, подкрепящи Украйна.

Една вметка. Едно какво е написала известна ДБ функционерка от Варна: „Належащо е да се направи правителство с ГЕРБ, което да гарантира изпращане на оръжия в Украйна!“. И продължила-мутри били от ГЕРБ, но имали евроатлантическо лице.

Обратно на Борисов. Готов е и да харизва градове на ПП по време на местния вот. Да кажели кои искат и нямало да издига кандидати в тях…

Тук толкова се отплесна лидерът, че без да ще обиди и своите, пък и опонентите. Първо-нашите не заслужават да се издигат за кметове, защото трябва да клекнем. Второ-от ПП са толкова слаби, че могат да ни бият само, ако не участваме.

Но Борисов не се усеща понякога.

Първо изявление след изборите. Готвите ли се за тюрлюгювеча?

„Аз влизам депутат, защото ме принудиха да стана“, изрича Бойко.

Ключово изречение-„принудиха ме“. Неотдавна призна и по колко пъти в седмицата ходи в американското посолство.

Борисов изглежда примирен, иска с всички, принуден е. Но и уплашен…

Сега е важно всеки да си зададе въпроса: Чрез „Магнитски“ ли се управлява тази държава и ако има хора за там, защо все още са галеници на командния център на държавата, намиращ се на улица „К…“?!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I