24smolian.com/Общество

Победителят на изборите ще се определи чрез „фотофиниш“. Екзитполът на различните агенции дава минимална преднина на ПП-ДБ или на ГЕРБ-СДС.

Според „Галъп“ коалицията на „Промяната“ печели с 25,3% от вота на избирателите, а партията на Борисов е с 24,7. Второто място е за „Възраждане“ с 14,2 на сто, докато ДПС и БСП следват с 13,1 и 9,9 процента. ИТН влиза в новия парламент с 4%.

Според „Маркет линкс“ победител е ГЕРБ с 25,5%, с 1 процент пред ПП-ДБ, а трета е ДПС с 14,20, пред „Възраждане“ и БСП, които получават 13,80 и 10,10 процента. Агенцията посочва ИТН като шести играч в парламента с 4% от вота на избирателите.

Според „Алфа Рисърч“ ПП-ДБ печели вота с 26,40%, пред ГЕРБ-СДС с 25,50%. Следват ДПС, „Възраждане и БСП, съответно с 13,90%, 13,5% и 9,2%.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I