Самуил Крумов/24smolian.com/Лично мнение

Номинираната за премиер евродепутатка обяви сред един от водещите си приоритети „сваляне на главния прокурор“.

Перифразирано, президентът Румен Радев коментира от далечен ЮАР „чак сега ли се сети, три години партията й го защитаваше“.

Ден по-късно Прокурорската колегия на Висшия съдебен съвет депозира предложение във ВСС за предсрочно освобождаване от длъжност на Иван Гешев.

Той от своя страна пък прекъсна визитата си в САЩ и хвана бързо обратния полет за България…

 

***

 

Дори петокласник в училище в периферията на Родопите може да направи извода „Доскорошните му дружки му забиха ножа в гърба, сега им трябва друг“.

Иван Гешев не посмя да разгледа отблизо чекмеджетата от „онези снимки“, но пък ако отвори своите?! Дали в тях няма разработки на трупчета срещу интересни хора?!

 

***

 

Бай Мите от наш`та махала обикновено като се върне от работа се провиква на кварталния магазинер още от улицата „Отвори бирата ваа!“. Този път ще поиска и пуканки.

Настават интересни времена. Лулата на мира загасна, изровени са томахавките…

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I