24smolian.com/Общество

„Започна да размахва служебна карта, като обясняваше, че е бил съдия, и че може да си прави каквото иска. Каза също така, че познава високопоставени хора…“.

Разказ на полицаи в Смолян след като се отзовават на сигнал за буйстващ мъж в заведение в областния град.

Както вече писахме, шокиращата случка се разиграва на Коледа-25 декември м.г. Подробности за нея обаче стават ясни едва сега, след като представилия се за съдия обжалва глоба от 2000 лева.

Полицейски патрул е повикан от управител на питейно заведение. Той посочва, че мъж в нетрезво състояние досажда на посетителите. Той отпивал от чашите на клиенти, хвърлял предмети, счупил и стъклена чаша. Униформените помолили човека да излезе навън, където да му обяснят повода за тяхното идване. Именно там той започнал да размахва служебна карта и да се държи агресивно с полицаите, разказват те в съдебната зала. Бутал единия от тях, опитал и да си вземе личната карта, за да не му бъдат записани данните. Наложило се да му бъдат поставни белезници. Агресията продължила и по време на медицински преглед в Спешното. Мъжът обиждал лекарите, отказал и да подпише талона за преглед. По-късно в Районното удрял по решетките, псувал, дори и уринирал на първия етаж в сградата, разказват в съда полицаите. Те му съставят общо 4 акта, два по Закона за МВР и два по Наредбата за опазване на обществения ред в Общината. Те не са подписани.

„Няколкократно му ги разяснявахме и аз, и колегата ми, но той продължи да обяснява, че е голям човек и че ще мине безнаказано“, посочват в съда полицаите.

Обжалването на санкциите отново бе разгледано в съда в Смолян. Очаква се решение по тях в едномесечен срок.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I