24smolian.com/ Политика

Радостин Василев напуска парламентарната група на ПП-ДБ. Това обяви днес той на брифинг, на който пусна и запис от Националния съвет на партията на Кирил Петков и Асен Василев.

На записа Кирил Петков обяснява, че част от договорката е да се „изпере Бойко Борисов“. Говори още, че правителството се синхронизира с посолствата, че председателят на ЕК Урсула фон дер Лайен е казала, да намерим начин да заобиколим правилата за еврозоната. „Също така – докато Бойко се страхува от Гешев ще има правителство“, се чува още на записа, като в него се казва още, че ГЕРБ е маркетингов, а не реален враг. „Всичко това е предателство спрямо държавата“, заяви на брифинга Радостин Василев и подчерта, че няма желание да е министър в правителството с ГЕРБ.

Бившият отцепник от ИТН заяви и че иска да успокои Кирил Петков, че няма записи от спални и апартаменти.

Пълни лъжи нарече Радостин Василев твърденията, че са правени записи в парламентарната група.“Никой не е правил подобни записи нито в стаята на групата, нито в централата. Това не отговаря на истината. Кирил Петков беше доста уплашен от други записи, с които аз не разполагам. Те са в сферата на жълтото. Аз не съм гласувал за Росен Желязков, защото не мога да гласувам за представител на ГЕРБ. Вероятно ще станем свидетели на коалиционно правителство след няколко дни“, заяви още Радостин Василев и подчерта, че алтернатива има. Той поясни още, че тотално диаметрално противоположни проекти под някаква тайнствена форма се събират структури със задкулисна цел.

„Десетки пъти сме говорили с Кирил Петков без ГЕРБ във властта, сега ще имат министри, заместник-министри, областни управители. Истината е много грозна и коства края на съществуването на ПП-ДБ като проект“, отбеляза Радостин Василев и представи онлайн запис на Националния съвет на „Продължаваме промяната. Това не е таен запис. Истинското задкулисие е коалицията между ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ, която коалиция се надявам дълбоко да не се случи. Петков или го държат с нещо или е много лаком“, поясни Василев.

На записа в разговор между Кирил Петков и Асен Василев става ясно, че част от бъдещите ключови позиции – ДАНС, главен секретар на МВР, НС, са одобрени от посолствата.

„Борисов с днешна дата каза, че не иска да има главен прокурор. Може да се правим на интересни по телевизията за джентълменските договорки“, заявява по време на записа Кирил Петков.

Радостин Василев обяви, че има охрана от снощи вечерта, като са му се обадили от ДАНС.

  

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I