Жельо Михов/Коментари/24smolian.com

Тумба-лумба, ала-бала в поредния брифинг на главния прокурор. Гешев отново се носи като мелодията на „Parla pui piano“, ама не от „Кръстникът“. „Черни овце, мъжество“ и други глупости вместо действия.

Атентатът срещу него бил атентат срещу държавата и прочие.

Пич, че като Фалконе няма да станеш е ясно. Но поне се превърни в Томазо Бушета. И мафията ще се посере. Ако не знаеш кой е, прочети малко по темата.

Този народ иска действия, не брифинги тип предизборна кампания. Че аман от поръчвани, убивани, недоубивани. Стига циркове и театър. Нагледали сме се. Че чак и Русия намеси. Абе, пич, руснаците не мятат пиратки да гонят диви прасета. Ама остай!

Жалко и тъжно е за стотиците читави прокурори и полицаи в страната, които от десетилетия всякакви партийни грабители им поставят хомоти и им спъват работата.

А читави хора има, има и винаги е имало.

И Гешев, смени „Parla pui piano“ на Джани Моранди с „Bella Belinda è innamorata Parla da sola con l'insalata“ някак си по ще си отива в този цирк.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I