24smolian.com/Коментари/Общество

Довчера се кълняха, че няма да са заедно, седмица по-късно годежът е готов. Арестувани и арестуващи, изчегъртвани и изчегъртани, на една сватба.

Трапезата е нашата Родина и те ще пируват като за последно.

Оръжията за един военен конфликт ги пращат от година. „Арсенал“ не може да смогне, че даже отваря още цехове. Това обаче няма да ви го кажат.

Една от основните точки в дневния ред е приемането на Истанбулската конвенция. Защото Урсула, която никой не е избирал за поста, заповяда. И родната прислуга изпълнява. В нея няма „домашно насилие“. В нея има един социален пол, който всъщност е важен.

Апропо, Столична община е нацвъкъла спирките с подобни покани за предстоящия гей парад. Манифестация на развратни зад…. Реклама с пари на данъкоплатците. И отпразнуване на Истанбулската конвенция.

„Нашето семейство ви кани на София прайд“.

Новото нормално. Всеки в политиката ляга с всеки. Опозиция няма-едни и същи педера… Та защо не и в семействата ви.

Урсула рече.

Те просто изпълняват.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I