„Слава във висините Богу, и на земята мир, между човеците благоволение“

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

ОБИЧНИ В ГОСПОДА, БРАТЯ И СЕСТРИ!

СКЪПИ РОДОПЧАНИ!

Днес, 25 декември, ние празнуваме Рождеството по плът на Божия Син и наш Господ Иисус Христос!  Той дойде в нашият свят тихо и смирено. Беше посрещнат с удивлението на витлеемските пастири, които първи се удостоиха да чуят ангелското благовестие: „Днес ви се роди в града Давидов Спасител, Който е Христос Господ“ (Лука.2:11).   

Господ Иисус Христос  дойде  на Земята и донесе небесен мир и обич, дойде да установи тук царството на правдата и светостта.

Светлината изгряла в нашия свят с Неговото Рождество, свети и днес и ще свети винаги в нашите сърца, за да ни води по светлите пътеки към Царството Божие.

Братя и сестри, трудности и страдания има и ще има в този свят, но ние винаги трябва да се предаваме в ръцете Божии, да се осланяме на Божието покровителство, като се стареем да бъдем достойни за това всеки от нас да се старее да бъде добър и да побеждава злото в себе си: да има искрена, твърда и жива вяра в Бога, да обича Бога и ближния, и непоклатимо да се уповава на Него.

В тези светли дни всесърдечно ви пожелавам крепко здраве, мир, любов  и благоденствие! Родилия се във Витлеем Богомладенец  да ви съпътства винаги през целия ви живот! Амин!

ЧЕСТИТО РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!

НЕГОВО ПРЕОСВЕЩЕНСТВО + СМОЛЯНСКИ ЕПИСКОП ВИСАРИОН

АРХИЕРЕЙСКИ НАМЕСТНИК НА СМОЛЯНСКА ДУХОВНА ОКОЛИЯ

 

Николай Мелемов, кмет на община Смолян

Скъпи съграждани,

В тихата и свята нощ на Рождеството на Божия син сърцата и мислите ни отново се устремяват във Витлеемската пещера, където с раждането на Богомладенеца за целия свят изгря нова надежда.

Нека сиянието на този светъл празник озари Вашите сърца и Ви донесе здраве, удовлетворение и сполука!

Да посрещнем Коледа със светлина в душата и вяра в новото начало!

Пожелавам Ви топлина в дома, разбирателство, мир, ползотворни дела и успехи във всяко начинание.

Честито Рождество Христово!

Захари Сираков, областен управител на Смолян

Уважаеми граждани на област Смолян,

В навечерието на светлите Коледни и Новогодишни празници, нека си направим равносметка за изминалата година и посрещнем с надежда настъпващата! Да бъдем по-добри и милосърдни, 2024-та година да донесе здраве и повече радост в домовете ни! Изправяйки се пред предизвикателствата, да сме единни и да мислим градивно, само така ще ги преодоляваме по-леко!

Нека Новата 2024-та година бъде мирна и ползотворна за всички ни,  област Смолян да продължава своето развитие и да става все по-привлекателно място за живот!

Пожелавам ви здраве, благоденствие, лично и семейно щастие, радост и удовлетворение от постигнатите успехи! Нека празничните дни ви дарят  много прекрасни мигове, споделени с приятели и близки до сърцето ви хора!

Весела Коледа!

Мирна и щастлива Нова 2024-та година!

 

Инж. Фахри Молайсенов, кмет на община Мадан

Скъпи жители,

Уважаеми гости и приятели на община Мадан,

За мен е удоволствие да Ви пожелая весело и незабравимо посрещане на предстоящите Коледни и Новогодишни празници. В тези красиви и изпълнени с надежди мигове, нека си спомним за постигнатото и вярваме, че вървим напред към по-добро. През идната година вярвам, че ще успеем да бъдем щедри на добри дела, на споделена вяра и на съзидателни идеи! В атмосферата на тези искрящи празнични емоции приемете най-искрените ми пожелания  за много здраве и сили, ползотворни дела, разбирателство и благополучие в семействата, както в празничните, така и в делничните дни .

Весела Коледа, Щастлива и Успешна Нова 2024 година!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I