24smolian.com/Общество

Бивша фирма на Асен Василев е с блокирани сметки заради иск на американски гражданин за 5 млн. лева. Успял е да спаси имотите си с изгодна сделка. Купувач е фирмата на Светослава Арнаудова, по-известна като „кралицата на винетките“, която получава по 7% от всяка винетка. Имотите са продадени на „Чаталджа“ 3 за близо 3 млн. лева. Това е офисът на „Промяната“ – там където всички се събирахте“, заяви от пленарната трибуна Тошко Йорданов от ИТН. И поиска коментар от премиера Денков.

Йорданов припомнил, че преди дни австрийски министър е огласил цифри, че миналата година повече от 9000 мигранти е трябвало да бъдат върнати в България, като страната ни се съгласява да приеме над 6000.

Премиерът извърта по йезуитски нещата, а Йорданов оприличи поведението му като „пързаля се като сапун“.

 

Съединените щати спряха доставките на оръжие и военна техника за Украйна поради липса на бюджетни средства за подобни програми.

Това потвърди на редовния си брифинг координаторът по стратегически комуникации към Съвета за национална сигурност на Белия дом Джон Кърби.

Предадохме последния пакет от наличните резерви, за които имахме финансиране", каза той и добави, че е изключително важно Конгресът да работи по искането за допълнително финансиране.

 

Амет от „Арман махала” в Пловдив наръгал пет пъти приятеля си гурбетчия Сами, защото последният си поискал борч от 20 лева. След това Амет му откраднал телефон за 3 бона. В съда заявил, че не знаел защо е пред Темида…

 

Мъж твърди, че е дал 142 000 лв. на ясновидка за разваляне на черни магии.

По думите на потърпевшия изчистването струва 1000 лв., като първоначално трябва да се направят три процедури. Така, автоматично първата такса става 3000 лв. Мъжът поясни, че направата на бяла магия му струвала 6000 лв. За да плати услугите, дал всичките си спестявания и изтеглил няколко кредита.

Врачката Мария пък се представяла като топ феномена на България.

Когато отидох в офиса й, започна да ми гледа. Каза, че имам магии от бивши приятелки. Развалянето на всяка една магия е 1000 лв. Взе ми 3000 лв. още в началото”, разказва прецаканият. Врачката му направила гърне с отвара, която трябвало да сипва тайно на приятелката си-бяла магия за любов. Казала му, че родителите му пък му слагали отвари в храната, за да го омагьосвали. Топ феноменът дори си продал стария джип на нещастника за 26 бона. Подадени са сигнали до прокуратурата и от двете страни.

Този човек е побъркан, има психически отклонения. Пуснала съм жалба до прокуратурата за клевета. Водя дело срещу майката и сина. Това е човек, който дойде и купи колата ми, залага и лъже родителите си”, твърди ясновидката.

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I