24smolian.com/Общество

Украински командоси са изминали 600 км, за да унищожат Ту-22МЗ в Русия, разказва Главното разузнавателно управление на Министерството на отбраната на Украйна.

Според ГРУ след като са проникнали дълбоко в тила на противника, разузнавачите са изпълнили мисията си. Унищожили са руски бомбардировач ТУ-22М3 и са извадили от строя още два. Връщайки се на територията, контролирана от Украйна, разузнавателната група попада в засада и бива избита…

 

„До 1 през нощта снимах нов видеоклип на минусови температури навън, облечена по потник и къси гащи.  През деня изпих няколко колдрекса и нурофена, защото ми беше много студено. Тръгнахме си към София и дори не карах аз. След като разкарахме всички по домовете си, тогава се качих аз зад волана за няма и 200 метра. Държа да отбележа, че не съм употребила нито алкохол, нито наркотици“, разаква певицата Диона, която бе задържана след положителен тест, отчел употреба на кокаин.

 

Депутат от ПП, заедно с румънски и гръцки евродепутати, предлагат да се премахне контролът по сухопътните граници между България, Гърция и Румъния.

Балканските политици написаха съвместно писмо до гръцкия министър на имиграцията и убежищата Димитрис Кайридис. Те смятат, че с премахването на контрола по границата ще се увеличи туристическия поток от Румъния и България към Гърция.

 

Парламентът прие на първо четене Законопроект за енергията от възобновяеми източници в морските пространства.

По някои от текстовете се стигна до спорове между вносителите и представители на опозицията, обвинения в опити да бъде унищожен българският туризъм и в лобизъм.

Депутат попита от трибуната: „Вие можете ли да седите на плажа и срещу вас да се върти перката за генериране на електричество?

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I