24smolian.com/Общество

„Беден долник! Бъдете наясно със смъртта, ще бъдеш убит, ще бъдеш отвлечен, вече пътувам към теб!“.

Тези заплахи ръси „бабата“, изявила се като криптокралица, след публикацията на „Родопи voice“ отпреди седмица. В нея разкрихме нов метод за измама на нашенци в интернет пространството. „Инвестирай 50 евро в тази криптовалута и ще печелиш по 750 на седмица!“. Тази примамлива оферта предлага „жена“ на родопчани в социалните мрежи, установи наша проверка. София Симу посочва, че за целта трябва да се присъедините към група в Телеграм, да се инсталира приложение и…

Показва и сертификат, издаден в Еквадор. Компанията била проверена и се ползвала с доверието правителството, посочва жената. И по-точно от „пазарния отдел“, каквото и да означава това.

Ако пък се инвестира 100 евро, печалбата ще бъде двойна-1500 евро на седмица.

Профилът е видимо фалшив. На възрастна жена, обградена от семейството си. Зад него пък стои мъж. През цялото време човекът, зарибяващ хора от Родопите, пише за себе си в мъжки род.

„Ще купувате само btc онлайн с вашата карта и ще ги пращате като ваш депозит. Можете да рекламирате, но когато сте се присъединили и инвестирате, а също и да печелите“, посочва мъжът. След като бе разкрит от екипа ни, той започна със заплахите с убийство, отвличане и т.н.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I