24smolian.com/Коментари

Мята пиратката в контейнера, бяга настрани и зяпа с овче умиление как гърми и във въздуха се понасят останки от отпадъци. Малко остава и сълзи да бликнат в очите на зализания… около 25-годишен човек.

Случка в родопския град. Така завърши миналата, така започна и тази седмица. Думкане до дупка, Хепи ню йър и прочие. В социалните мрежи още се водят спорове що така били изплашили уличните котки и кучета. След въстанието с пиратки, целият зоопарк се е изтегнал по улици и тревни площи и се препича на слънчевите лъчи. И едните доволни, и другите. Ама споровете продължават.

Из ефира няма какво да се коментира. Хипер тъпня, за който е гледал.

Томболи се разиграха из села и ресторанти, доволни хора с техника, а пък…

На една бутилка водка се хваща на бас, че може чисто гол да отиде до нон-стопче от другата страна на булеварда, за да купи цигари. И отива, шляп-шляп, по развети срамотии. Печели баса, който е за… още една бутилка водка. Всички щастливи.

Тази случка е от друга част на страната, но пък си заслужава вниманието. Забава да има.

Малко към политиката. Голяма еб..вка с този Шенген. Ама това си го знаете. Вадят се документи, споразумения, анекси, чакат се бежанци. Ама радост-бегом към самолетите, засичаме по време.

Изтече инфо, че ПП-тата спазарили някакви американци срещу хиляди долари да им ходатайствали. Разбирайте, да им „лобирали“. Още по-разбирайте, да си вземат законния рушвет, че да убедят Байдън да приемел Денков. Целта-да развалят ротацията и Габриел да си гледа габриелстването. Надпреварата „Кой е по, по US“ продължава.

Единствен Доган закова за пореден път десетката с блестящ геополитически анализ. И изправи партията в надпревара с предизвикателствата. Показвайки нагледно, че никой от останалите не е в час.

Ако това с ходатайстването и ротацията наистина стане, то май Бойко трябва да си припомни малко от каратето…

Първата седмица на януари винаги стартира някак си на „умряло“. Бавно и по махмурлийски. Продавачите на расул дано поне са направили оборот.

Но това е само тихата засилка към много, много скоростни събития. Скоро ще видите.

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I