Продава се вила в село Хасовица, област Смолян.
Цена - 45000 euro. Квадратура: РЗП 90 кв.м.; Двор: 520 кв.м.; Етажи: 2;
Строителство: Монолитно – камък, тухла и стоманобетон
Вилата се намира в сeло Хасовица, разположено на около 1 100 метра надморска височина в най-живописната част на Средните Родопи. Отстои на близо 15 км североизточно от град Смолян ,на 18 км от к.к. Пампорово, 19 км от Рожен, на 45 км от Минералните бани и на 240 км от столицата София.
Вилата е с РЗП 90 кв.метра и e построена в собствен парцел с площ от 520 квадратни метра. Състои се от два етажа със отделни входове.На първия етаж има входно антре, голяма трапезария,отделна кухня и санитарен възел.
На втория етаж са разположени входно антре, две спални и санитарен възел. Обособен е и кът за почивка.Сградата е монолитно строителство – първият етаж е изграден от каменна зидария и стоманобетонова междуетажна плоча.
Втория етаж е изграден от тухлена зидария и стоманобетонова подпокривна плоча. Асфалтиран път, отклонение от основния път Смолян-Пловдив през Рожен, стига до село Хасовица. Има редовен автобусен транспорт от областния град. Зимата е мека и снежна. Лятото е прохладно и влажно, а есента - продължителна и топла. Чудесен природен кът за почивка с мек климат, чист планински въздух, висока отрицателна йонизация, красиви гледки, спокойствие.
Тел. за контакт: 0895 763 332