Нови две радиа тръгват в Смолян догодина. Това ще стане възможно след като  Съветът за електронни медии обяви нови конкурси за радиодейност чрез наземно аналогово радиоразпръскване.

В Смолян чрез конкурс се разиграват честотите 88.2 MHz - програма със специализиран профил, предназначена за аудитория до 30 години и 99.8 MHz - програма с общ (политематичен) профил.

Припомняме, че преди 10 години на честота 88.2 ФМ за Смолян вървеше „Родопа Радио", което по-късно стана „Радио Контакт", а след това премина в редиците на „Радио 1", което в момента върви на 104.5 мегахерца.

В Смолян има общо 9 радиа, от които само две са регионални. Новите конкурси показват, че има заявен интерес за стъпване на нови имена на радиопазара.

 

 



-----------------------------------------------------------------
Посрещнете 8-ми декември със sпециална оферта за всички студенти в хотел Рила
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I