Дора Янкова стана Почетен гражданин на Неделино. Високото отличие й бе връчено  от кмета на общината Стоян Беширов по време на общоградски празник по случай откриването на изцяло обновена детска градина в родопския град и за заслугите й за подобряване развитието на общината. В обновяването на детското заведение са инвестирани 500 хил.лв., осигурени  от Публичната инвестиционна програма на кабинета „Орешарски". Забавачката бе затворена през 2012 г. след като имаше опасност да падне под напора на тежък сняг. Заради това над 180 деца пътуваха по няколко километра повече до съседна сграда.  След ремонта ОДЗ 1 е предназначено за 200 деца, които ще се отглеждат в модерна и уютна среда.

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I