Ариф Агуш ще води кандидат-депутатската листа на Реформаторския блок в Смолян, съобщиха от коалицията. Той е бил поканен за водач от председателя на Национална партия „Свобода и достойнство" Корман Исмаилов и създателя на формацията Касим Дал. Номинацията му е адмирирана от Меглена Кунева и от другите лидери на формациите в коалицията Реформаторски блок.
Роденият на 27 април 1953 година политик е бил два пъти депутат от ДПС, като е избиран от Смолянско в 40-то и 41-во Народно събрание.
Той произхожда от род на валии и мюфтии. Ариф Агуш е потомък на известния в Родопите Агушев род. Завършва Техническия университет в Русе, специалност „Технология на машиностроенето". Като млад специалист работи в завод "Мадара" в Шумен, впоследствие става преподавател в Техническия университет в Русе. От 1990 година живее в София, бил е председател на съвета на директорите в "Кремиковци". Ариф Агуш се включва в политиката още през 1990 година, когато става член на новосъздаденото тогава ДПС
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

  1. Тоя не се ли наяде, да покаже документа си за ранга в ДС!!! Най-противния човек в Смолянско!!! Колко души е разплакала фамилията му! Бог забавя, но не забравя! Не случайно му викат "мекия"!!

    ОтговорИзтриване
  2. EWALLAH, AGA AGUSH, MASHALLAH,

    MISIRKITE OT DPS TOVA ZASLUJAVAT, NO I TI SI GOLEM MISKININ MAI, KATO, DOGANYA, MESTANIYA, ARSHINECA, I ONZI TUPAKA MUSTIOY KARADAOYV, VSE OTBOR UNACI STE, DA JIVEI BULAGARISTANA !!!

    ОтговорИзтриване
  3. Боклук!!! Бог забавя, но не забравя!! Колко хора разплакахте вашата фамилия!!

    ОтговорИзтриване
  4. ДЕВИНЕЦА

    На Ариф Агуш, най-добре щеше да му приляга да бъде водач на листата на БСП и заедно с Дора Янкова да си миришат кирливите крака, които толкова много ухаят от злъч, че огрентяха политическото пространство в областта на леш.
    Хак , да им е честито и на Аршински и на Доган и на онзи борински смешник - Карадая, за новата вест, сега да вим, кой - кого предал, кой изиграл, кой на хората от Родопите майката им разкатал.

    ОтговорИзтриване
  5. А Зарко Маринов защо мълчи? Нали навсякаде разправяше, особено пред бизнесмените, че той ще е депутат от РБ. Маринов, Маринов с другаруване и в услуга на куп негодници, крадливи кметове и женки с не особено висок морал довърши шанса на демократите в Смолянско. Ходи сега л-жи кметските задници за пари.

    ОтговорИзтриване
  6. Интересно ми е сега как Зарко Маринов и Палагачев ще агитират за тоя, при положение че преди 2 години се караха по медиите за помашките конференции.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I