Мустафа Карадайъ е водач на листата на ДПС в Смолянско, посочи Централният предизборен щаб на Движението. На второ място е председателят на общинската организация на ДПС в Мадан Хайри Садъков, Десислава Димитрова – представител на бизнеса от община Смолян е трета. Четвърти в листата е общинският председател на ДПС – Доспат Пламен Айвазов, следван от Ферид Добревски - председател на общинската структура на ДПС в Рудозем, Севим Мусак МДПС, Елисавета Кехайова –зам.-кмет на община Кърджали, която е родом от Неделино и Салих Аршински – областен лидер на ДПС – Смолян. Листата е подредена с консенсус, има представители, както на младежите, така и от общинските структури на Движението в областта.
„Всеки един от тях, е доказан професионалист в своята област. Има хора с опит в политиката, като Мустафа Карадайъ, Хайри Садъков, Елисавета Кехайова и Салих Аршински. Има и млади попълняния, които тепърва ще набират опит в политиката, като Севим Мусак, която беше и в листата на кандидатите за Европейския парламент. Оценката за нейната работата, както от страна на централното, така и от областното ръководство беше много висока, именно заради това е между осемте кандидати за  народни представители. С настоящата листа ДПС – Смолян си поставя за цел спечелването на два депутатски мандата от Смолянско и запазване на позицията си като водеща политическа сила в областта", коментираха от областната структура на ДПС.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

5 comments so far,Add yours

  1. Наглец до наглеца, мила моя майно льо........

    ОтговорИзтриване
  2. Абе, комшии и вие ли се нареждате до тези агенти на ДПС.Не ви ли омръзна беднотията и изостналостта вече 25-30 години.Като родопчани, къде ви е мястото в Европо или в Диарбекир.Как можете да се нареждате до тези доносници, които тормозеха собствените си хоро/турците/.По-добре никъде, отколкото с ДПС.Не гласувайте по-доре, но запазете гордостта си и гордостта на Родопа-планина.Здрав, як и уседнал народ като родопчанина да се продава на тази хищническа и рекетьорска партия.Какво ви свързва с нея?Нито език, нито традиция, нито фолклор, нито облекло, нито външни белези.Тогава.Религия, да, но тя няма нищо общо с националността.Това се отнася не само до вас, а до всички така наречени помаци в България.По.добре никъде, отколкото при ДПС !!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  3. Този е предател на помаклъка.Вие в Смолян питате ли го за какво и за колко се е предал на турците.Не знам, там в Смолянско има ли турци.Ако е турчин, да нека си върви при турците, нищо напротив, но защо ще келпези помаците?Колкото знам в Смолянско живее само българско население и малко цигани/те са навсякъде/.Разбира се, българи изповядващи ислям и християнство.Да ви се чуди човек !!!! Тази етническа партия ДПС в Смолян.!Ако е така здраво сте я закършили, драги родопчани.Тази партия си е партия на турците в Кърджали, Разград, Търговище, Шумен, и др. по малки райони.В Смолян, чудно.

    ОтговорИзтриване
  4. Карадайъ първо да се научи да говори български.Второ да е мъжкар, а не женчо. Трето да каже как строи с евро средства в Борино. Четвърто да си преброи турците в Смолянско и сам да прецени реална ли е подкрепата му. А, ако спре да пазарува и да кадруваи сам ще се сети, че не трябва да е депутат.

    ОтговорИзтриване
  5. Дора Карадайъ и Мустафа Янков - лика прилика, тъпи селяни и двата от Борино и Момчиловци

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I