Десет пътни произшествия с четирима пострадали са възникнали през уикенда, съобщиха от полицията.
27-годишна е пострадала при катастрофа в неделя. Инцидентът е станал около 15,45 часа на главен път Пловдив-Чепинци. 27-годишен смолянчанин с „Мерцедес" навлязъл в лентата за насрещно движение и блъснал лек автомобил „Пежо", управляван от жителка на Пирдоп. Вследствие на удара младата жена е със счупена ръка. Пострадалата е транспортирана в МБАЛ – Смолян за лечение, без опасност за живота.
20-годишен шофьорна лек автомобил е блъснал 62-годишен мъж, работещ на пътното платно на бул. „България" в Смолян. Инцидентът е станал в неделя вечерта. Пострадалият е получил разкъсно-контузни рани по главата, контузии и натъртвания по тялото. Настанен е за лечение в хирургията на смолянската болница.По случая е образувано досъдебно производство.
Два автомобила са се ударили челно в Смолян. 36-годишна жена е получила контузия на рамото, 5-годишно дете, пътуващо в автомобила, е с непълна фрактура на лява ключица и контузия на главата. Местопроизшествието е посетено от  дежурна оперативна група на ОД МВР и  РУП – Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.
Още седем пътни произшествия са възникнали на територията на областта през почивните дни. Няма пострадали граждани, нанесени са само материални щети. Инцидентите са станали в Девин, Смолян и Баните.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I