Областният управител инж. Димитър Кръстанов присъства на официалното откриване на учебната година в ПМГ „Васил Левски" в кв. „Райково". В приветствието си той пожела на добър час на всички ученици. Кръстанов изрази своята благодарност и признателност към учителите – хората, които умело водят децата по пътя на знанието и под чието зорко око те се развиват. Областният управител изказа също съпричастност към всички онези, които вече са преминали и напуснали класните стаи на райковското училище и сега защитават у нас и в чужбина авторитета на едно от най-добрите учебни заведения в региона.
Инж. Кръстанов връчи букет на директорката Мария Илиева, като пожела здраве и сили през предстоящата учебна година. Той припомни завета на Апостола,  че това да бъдем равни с другите европейски народи, зависи единствено от нашите собствени задружни сили.
След удрянето на първия училищен звънец, областният управител инж. Димитър Кръстанов влезе в класната стая заедно с учениците от VІІІ-ми „б" клас и техния класен ръководител Ирен Стайкова. „Щастлив съм, че като областен управител на област Смолян имам възможността да Ви поздравя и да пожелая на всички усърдие и вяра, защото всичко започва от знанието!". Инж. Кръстанов подчерта пред учениците да не забравят никога, че думичката „трудност" произлиза от думата „труд".
Областният управител не пропусна да поздрави и целия учителски колектив, ведно с всички бивши преподаватели на учебното заведение.
97 осмокласници пристъпват за първи път прага на ПМГ „Васил Левски" за новата учебна 2014/2015 г. Общо броя на учениците в гимназията е 432.
От името на областния управител поздравителни адреси по случай  първия учебен ден бяха връчени на директорите на всички училища в област Смолян.
24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I