Районната избирателна комисия в Смолян проверява сигнал за упражнен натиск върху избиратели. Това съобщи председателят на комисията Ангел Безергянов. „Постъпила е жалба при нас, в която се съобщава, че определено лице упражнява натиск върху избиратели пред секция в с. Загражден, общ. Баните. Сформирал съм комисия, която ще разгледа сигнала", добави Безергянов. Според него, други сигнали или констатирани нарушения към този момент на територията на областта няма. Според последните данни, с които разполага РИК – Смолян, избирателната активност в областта е 11,37%, или правото си на вот са упражнили 12 092 гласоподаватели. В община Баните активността е 14,52%, в община Борино тя е 9,21%, в Девинско – 12,36%, в община Доспат – 12,40% , в община Златоград 14,49%, в Маданско активността е 13,40 %, в община Неделино е 14,14%, в Рудоземско – 10,92 %, , в община Смолян – 8,54% и в община Чепеларе 12,13%.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I