Водата в Златоград отговаря на всички изисквания и няма опасност за населението, категорични са от Регионалната здравна инспекция в Смолян. Повод за поредното напрежение на населението на Златоград, са появилите се резултати от лаборатория към Университет за архитектура, строителство и геодезия - София, от които става ясно, че желязото във водата е в 8 000 пъти над нормата. Според експертите в РЗИ обаче, най-вероятно се касае за грешка в изследванията.
Както вече 24smolian.com съобщи, проби са дадени в две акредитирани лаборатории в Хасково и Пловдив, като всеки момент се чакат резултатите.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Vie izobsto proverqvate li si informaciqta ili pishete ei taka za sporta. Ne stava vapros za jelqzo, a za olovo. I probite sa 100% dostoverni, zastoto sa napraveni dva pati. I ako ne znaete dori laborantite se ocaklili ot rezultata I sa napravili povtoren analiz. A vashite tapi plateni publikacii moje da si gi razcakvate v internet kolkoto si iskate.

    ОтговорИзтриване
  2. Според РЗИ Смолян водата е в норми, а резултати от акредитирани лаборатории все още се очакват!?!
    Що за абсурди са това? Народе????

    ОтговорИзтриване
  3. Водата е в норми, а се очакват резултати от акредитирани лаборатории. Що за абсурди! Народе????

    ОтговорИзтриване
  4. ...притеснението е относно концентрацията на олово, а не на желязо!!!!

    ОтговорИзтриване
  5. В тази страна каквото и да се случи медиите са ви виновни. Ами питайте институциите да видим какво ще ви отговорят на вас.

    ОтговорИзтриване
  6. Ami da vinovni sa mediite, zastoto ne otrazqvat pravilno informaciqta, poradi neznaino kakvi prichini. Ot kade se poqvi tova jelqzo ne znam. Da vi kaje mediqta napisala zaglavieto. Instituciite ne si svarshiha rabotata I se naloji budni grajdani da q svarshat. Tataka otnosno mediite.

    ОтговорИзтриване
  7. Стоян Страхилов Петров28 март 2017 г. в 22:53

    Медиите са много виновни,защото ужасно ЛЪЖАТ!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I