29-годишен водач бе осъден за управление на автомобил след употреба на алкохол и без да притежава шофьорска книжка. Районният съд в Девин наложи на Александър С. наказание от осем месеца лишаване от свобода с три години изпитателен срок и глоба от 200 лева.
Мъжът е неправоспособен водач на моторно превозно средство. На 12 септември м.г. след 22 часа, в Девин, служители на МВР извършили проверка по сигнал за лице, което управлявало моторно превозно средство под въздействието на алкохол. На посоченото място в града те установили аварирал лек автомобил „Фолксваген", който бил спрял, а на 20 метра от него се намирали Александър С. и негов познат. И двамата били във видимо нетрезво състояние. От проведения разговор с тях се установило, че автомобилът бил управляват от Александър С., а другият свидетел бил пътник в него. През това време при движение по улицата моторното превозно средство се повредило и се ударило в бетонна пътека, вляво от пътя. След повредата на автомобила двамата не били употребявали никакви храни и напитки. Химическата експертиза по делото е установила, че Александър С. е управлявал автомобила с 2,67 промила алкохол.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I