Всичко при тях (партията на Местан – б. р.) е фалшификат – и амбициите, и тезите, и клетвите, се казва в позиция на ДПС

„С възмущение констатираме, че докато в Европа и България ехото от патриотичното послание на нашия почетен председател д-р Ахмед Доган отеква, „дост” изфабрикува един доста посредствен и откровен фалшификат. Г-н Доган никога не е писал и още по-малко подписвал такъв текст“, се казва в позиция на Централния предизборен щаб на ДПС във връзка с разпространено днес на пресконференция от Лютви Местан писмо от 2012 година. Той твърди, че автор на писмото е Ахмед Доган и го е изпратил по него (Местан - б.р.) на Реджеп Тайип Ердоган. Местан бил пратеникът на ДПС на конгреса на партията на Ердоган в Турция през 2012 година.
„За сравнение прилагаме оригинала на подписа на почетния ни председател и фалшификата. Прочее, всичко при тях е фалшификат – и амбициите, и тезите, и клетвите“, се казва още в позицията на предизборния щаб на ДПС.
24smolian.com
На снимките:
Вляво: Оригиналът – копие от пълномощно, подписано от д-р Доган на председателя на Областен съвет на ДПС - Смолян. Подобни архиви могат да бъдат открити в деловодството на ДПС, както и във всички държавни институции, включително  ЦИК, НС и съдебни инстанции;
Вдясно: Фалшификатът, разпространен от Местан.
Сравнете подписите!
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I