Над 1 000 лв. се събраха от благотворителния турнир по футбол Smolyan Cup. Събраните средства ще бъдат преведени по сметката на Атанаска Тарашева от Девин, която се бори с тежкото заболяване Сарком на Юинг. Общо 25 мача бяха изиграни в благотворителния турнир, в който участие взеха 15 отбора от Смолян, Чепеларе, Мадан, Рудозем и Широка лъка, или над 120 човека, които взеха участие в мачовете. Събрани са 1 060 лв.
„За пореден път показахме, че когато сме заедно, ние имаме силата да променяме, имаме силата да помагаме, имаме силата да правим добро", коментира един от организаторите на турнира Антоан Шотаров. Партньори на мероприятието са били Община Смолян, които са предоставили за безвъзмездно ползване спортните терени.
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I