Село Триград скърби, родителите на 16-годишния Кристиян са в шок, а местните жители са потресени от трагедията. Всички се надяваха да открият Кристиян жив.
„Случи се най-лошото. За всеки проблем има решение. Цялото село е в шок. Едно младо момче си отиде заради една малка грешка”, заяви в предаването „Събуди се” по Нова телевизия кметът на селото Цветан Славков.
По думите му мястото е труднодостъпно. И въпреки, че са минавали от там много пъти, не са успели да видят тялото на момчето.
За смъртта му има две версии. Едната е, че е сложил край на живота си, а другата, че се е подхлъзнал и е паднал от високата скала.
„За мен се е самоубил, защото е много отговорно дете. Помислил си е, че ги е убил и не е могъл да го понесе. За жалост  се случи най-лошото, няма какво да се направи. Нека младите не бягат, за всеки проблем има решение. Това, което се случи, направо уби цялото село, ние сме в шок. Едно младо момче, на което разчитаме всички, си отиде заради една малка грешка", каза кметът.
Вероятно днес ще бъде и погребението на младото момче.
Припомняме, че тялото на 16-годишния Кристиян, който предизвика инцидент с автомобила на баща си и рани хора край Триград, беше открито в събота в района на селото под пропаст.
Дни наред спасители, доброволци и неговите близки издирваха момчето с надеждата, че е живо и се крие в гората заради преживения стрес. Затова и разлепяха по дърветата специални съобщения за него, за да разбере, че никого не е убил на пътя, че няма жертви, че пострадалите хора се възстановяват.
Издирването му се превърна в спасителна акция, която 14 дни по-късно завърши трагично.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I