Отново се издирва 20-годишният Ивелин Узунов от с. Смилян, обявиха официално от Областната дирекция на МВР в Смолян, потвърждавайки новината на 24smolian.com.
„На 16 октомври бе получен сигнал от негови близки, че Ивелин Узунов е изчезнал от дома си в с. Смилян. От понеделник сутринта Ивелин е в неизвестност. По молба на родител, е обявен за местно издирване, а впоследствие и за общодържавно издирване.
На територията около с. Смилян, както и прилежащи местности в община Смолян се провежда претърсване и издирване на момчето от служители на ОД МВР, РУ – Смолян, ловци и местни жители. Към настоящия момент все още не е установен. Призоваваме всеки, който забележи младежа да сигнализира в полицията или на телефон 112!", се казва в официалното съобщение на полицията.
Ивелин е висок 180 см, с кафяви очи, облечен е с черно яке и бежов панталон, тип анцуг.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I