Малчуганите на Неделино изгледаха театралната постановка „Безопасна приказка“ заедно с кмета на общината Боян Кехайов в празничния ден, в който родопското градче включи в актива си 4-та детска площадка.
Както вече 24smolian.com писа, лентата на изцяло реконструираното и модернизирано дворно пространство в Детска градина №1 преряза кметът Боян Кехайов, заедно с управителя на фирмата изпълнител.
За новата придобивка, кметът и управителят на фирмата-изпълнител Георги Писков решиха да изненадат децата и ги заведоха на театър. Откупената постановка е на кърджалийския театър и е с възпитателен характер. Децата показаха, че „урокът по безопасност на движението“, представен им нетрадиционно от актьорите им харесва, като не криеха възторга си.
„Управителят на фирмата Георги Писков реши да превърне събитието по откриването на площадката в празник. Видимо малгуганите останаха доволни, както от постановката, така и от подаръците, които получиха. В залата бяха децата, както от Детска градина №1, така и от
другото детско заведение в града - „Пролет“, коментира кметът на Неделино Боян Кехайов.
Той подари на 4-те групи в Детска градина №1 топки, обръчи, въжета за скачане и други спортни съоръжения, които децата могат да използват на мини игрището.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I