Община Девин получи награда в раздел „Най-успешно развиваща се туристическа дестинация на 2017". Отличието бе връчено на годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация" (БХРА), като официалната церемония се проведе в столицата. Наградата бе получена от кмета на общината Красимир Даскалов. „Благодарих на Управителния съвет на БХРА за високото признание. Приех наградата, като оценка за работата на целия екип, с който работя, защото без упорития и усилен труд, който всички ние полагаме, нямаше да ги има и тези резултати. Обещах, че ще продължим да работим все така амбициозно, за да утвърдим Девин, като една от най - желаната туристическа дестинация в България и в Европа", коментира след церемонията Даскалов.
Призът е връчен заради реализирането на проекта, с който отново в Девин достигна минералната вода от Беденски бани, което от своя страна даде сериозен тласък на туризма в региона, както и за осъществяването на фестивала „Девин денс фест", който има за цел да цел да съхрани нематериалното културно наследство, както и реализирането на „Чуйте Девин"-Световен фестивал на гайдари и кавалджии заедно с артисти от всички изкуства и др.
За втора година наградите се проведоха в партньорство с Национално сдружение на общините в Република България (НСОРБ).

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I