Областният информационен център в Смолян отчете успешна 2017 година.
Центърът отбеляза с различни инициативи и събития три важни годишнини – 10 години членство на България в Европейския съюз, 60 години Европейски социален фонд и 6 години Мрежа от Областни информационни центрове в страната. 
През годината стотици хора са посетили организираните от Центъра информационни срещи, получили са важна информация относно европейското финансиране и са намерили отговори на своите въпроси.
„Многобройните посетители в офиса, зададените над 350 въпроса, и интересът към всички тематични обучения и събития, организирани от Центъра, за пореден път доказват, че Областен информационен център – Смолян е утвърден и надежден източник на информация и търсен партньор. През следващата година ОИЦ – Смолян ще продължи да предоставя услугите си напълно безплатно и е планирал още много срещи, интересни събития и инициативи, на които да представи на обществеността всички важни теми, свързани с европейската тематика", посочиха от центъра.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. След 2020 г напомпаният ЕВРОБАЛОН ще се спука с гръм и тогава да видим....

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I