Водещи специалисти от "Пирогов" ще преглеждат децата на Смолян на 23 март, петък. Профилактичните прегледи ще бъдат извършени в рамките на кампанията "Национална програма Детско здраве - Пирогов". По време на нея едни от най-добрите детски специалисти по УНГ, травматология, хирургия, урология и офталмология ще извършат прегледи в сградата на МБАЛ „Д-р Братан Шукеров" между 9 и 13.30 часа в Приемно-консултативните кабинети на първия етаж срещу Спешно отделение, посочиха от лечебното заведение.
Децата, които са с придружаващи заболявания, за прегледа трябва да носят всякакъв вид медицинска документация.
В профилактичните прегледи ще вземе участие и народният представител и председател на Здравната комисия в Народното събрание д-р Даниела Дариткова.
Кампанията се провежда вече 5 години. В рамките й пироговските лекари прегледаха стотици деца от България. 
„За да се възползвате от възможността е необходимо предварително да се запишете на телефон: 0882 430 105", допълниха от Смолянската болница.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I