Още една година най-малко Смолянско няма да има отбор в Трета лига, след като „Палас" загуби баража за влизане в Югоизточната група.
Тимът от Рудозем падна от „Черноморец 1919"- Бургас с 0:6. Двубоят се игра в неделя на стадиона в Марково, като футболистите на тима от Бургас поведоха с 5:0 още през първото полувреме. Агитката на „Черноморец 1919" също бе мощна, като близо 300 души подкрепяха тима от първата до последната минута. Отборът от Рудозем също имаше подкрепа от около стотина фена.
В другия бараж „Садово" победи „Хасково" с 2:1. Двубоят се игра в Карлово.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I