Пострадалият при катастрофата в смолянското село Търън 23 – годишен младеж от Мадан е починал в операционната, малко след като бил докаран от спешните медици в Смолянската болница, научи 24smolian.com.
Припомняме, че кървавият инцидент стана снощи малко след 19:00 ч. в една от пътните отсечки на смолянското село, след като микробусът, управляван от 23-годишния, е бил спрял на вътрешен завой, а мъжът се намирал зад превозното средство. За съжаление лек автомобил пикап се врязал в него, като по първоначална информация шофьорът му е бил заслепен от слънцето.
Починалият мъж е бил в много тежко състояние още при транспортирането му в болница. Бил е с откъснат ляв крак от бедрото, както и с откъсната лява ръка. Освен това е имал и сериозна рана на главата, коментираха медици.
Стабилно е състоянието на другия пострадал шофьор, който е настанен в Хирургическото отделение на болницата в Смолян.


Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I