Педофил от кърджалийско село е принуждавал деца да го гледат докато мастурбира, пишат колегите от 24rodopi.com. Мъжът извършил и действия, с които да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление с две момчета под 14-годишна възраст.
Деянията били извършени през лятото на 2012 година, научи „24х7 Родопи". 6 години по-късно С.Н. бе осъден от окръжните магистрати в Кърджали.
На три пъти той склонил малолетните момчета да наблюдават „похотливо показване на полов орган и мастурбация". Всички действия били извършени в землището на кърджалийско село.
Безработният мъж получи наказание „лишаване от свобода" по всяко от четирите обвинения. За възбуждане и удовлетворяване на полово желание спрямо всяко от двете деца, С.Н. бе наказан с по 3 години затвор. За склоняване към „наблюдаване на полов орган и мастурбация" магистратите дадоха по година „лишаване от свобода". С.Н. получи едно общо наказание от 3 години затвор. То обаче бе отложено с 5-годишен изпитателен срок. Педофилът ще трябва да плати обезщетение в размер на 2000 лева на едно от децата.



Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I