Тимът на „Палас" – Рудозем не успя да се възползва и от втория шанс, който получи за влизане в Трета лига, като загуби от „Хасково" с 1:5. Квалификационният двубой, който се игра вчера за попълването на овакантеното място от „Евроколеж"  на стадион „Пловдив" завърши в полза на хасковлии, които са новият член на Югоизточната трета лига.
Така през този сезон „Палас" ще продължи да играе в Междуобластната група на Кърджали и Смолян. Единственият гол за тима на Рудозем бе дело на Алекс Младенов. Въпреки резултата, ръководството на противниковия отбор поздравил футболистите и треньорския щаб на „Палас", като вече са започнали и преговорите по привличане на няколко футболиста от родопския град в Хасково. Феновете на противниковия отбор също слезли на терена, за да стиснат ръцете на момчетата от „Палас".
„Лично Емо Ангелов - Бабангида, който игра в „Левски" и за националния тим, ни поздрави, заяви че имаме качествени футболисти и добър треньор", коментира Ради Дичев от „Палас".
Тимът от Рудозем получил и определението за най-коректен отбор от своите противници.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I