Скубе косата, сипе шамари и заплахи „Ще те острижа като магаре"

Продавачка в павилион за закуски преби ученичка, след като я нарочила, че е откраднала бутилка минерална вода. Неприятната сцена се разиграла пред погледите на няколко ученици в търговски обект в Златоград.
Десетокласничката Г.М. редовно си купувала заедно със свои приятели закуски от павилиона. Същия ден имало голяма опашка в търговския обект. Момичето влязло вътре и си взело сокче, което смятало да плати след като опашката от чакащи клиенти намалее. Ученичката бил отвън и разговаряла с възрастна жена. Минути по-късно магазинерката Л.Д. повикала момичето вътре. Зад паравана продавачката казала на детето да признае, че е откраднало минерална вода иначе ще я… „остриже като магаре". Докато момичето недоумявало защо я обвиняват магазинерката я хванала за косата и започнала да я скубе, нанесла й и няколко шамара. Навеждала й главата почти до земята, а кичури коса били буквално отскубнати. Момче, което чакало своя тостер, се намесило и успяло да освободи от хватката детето. Докато траела наказателната акция продавачката взела банкнота от два лева, която стискала ученичката. С тях тя си хванала „откраднатата вода".
Случаят стигна до съда в родопския град. Районните магистрати признаха за виновна Л.Д. в нанасяне на телесна повреда на неполнълетно лице. Съдът освободи родопчанката от наказателна отговорност, но й наложи глоба в размер на 1500 лева.
В съдебното заседание агресивната продавачка изрази съжаление за случилото се, като се оправдала, че често от магазина изчезвали продукти.

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I