Ученици от СУ „Антим I“ в Златоград стартираха акция „Спаси елха от рязане за Коледа“. Дванадесетокласниците разпространиха 20 коледни елхички, засадени в саксии, в институции и учреждения на територията на града, като идеята е за предстоящите празници да се ползват те, а не да се отсекат живи дръвчета. Инициативата е била посрещната с много усмивки, като получили и доста похвали.
Това е поредната екоакция на учениците от „Антим I“. През изминалия месец, те осъществиха редица кампании и инициативи на екологична тематика, като „Мъдри потребители”,  „На нас ни пука”-за почистване на класни стаи и промотиране на разделно събиране на отпадъци в училище чрез поставяне на кошове в коридорите. Организира се конкурс за рисунка на тема „Екопосланици на бъдещето”, като инициативите са по проект,  който се реализира по идея на учителя по философия – Ирина Бодурова, и Ралица Даскалова – психолог в училището.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I