Домакинските срещите на девойките старша възраст, както и на юношите на волейболния клуб „Родопа“ – Смолян ще бъдат отложени заради предстоящия Национален фестивал на бойните спортове, на който областният град е домакин. „Заради ангажираността на Спортната зала, в която ще има мероприятия от петък до неделя, се налага да отменим домакинските срещи през настоящия уикенд на юношите и девойките старша възраст“, коментира председателят на Управителният съвет на ВК“Родопа“ Иван Фисински. Най-вероятно срещата на девойките ще бъде през идната седмица, а юношите е възможно да играят и в друг град, но на този етап все още няма окончателно решение.
Както вече съобщихме, Смолян ще бъде домакин на Национален фестивал по бойни спортове „Свети Архангел Михаил“, който ще се проведе в зала „Величко Чолаков“.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I