Благотворително Дрифт шоу ще събира средства за лечението на 4 – годишния Вики от Златоград. Мероприятието ще се състои тази неделя на полигона в смолянското село Полковник Серафимово. Събитието ще стартира в 13 ч., като ще има поставена кутия, в която всеки желаещ да помогне ще може да постави парични средства, според възможностите си.
„Нека покажем за пореден път, че автомобилните ентусиасти имаме големи сърца и можем да помагаме“, призовават организаторите от интернет платформата „Колите в Смолян“.
Най-добрите сцени ще бъдат заснети от фотограф. Сумата, събрана от инициативата, ще бъде обявена след приключване на събитието.
С цел безопасност, всички автомобили, които няма да участват с дрифт или фън изпълнения на полигона, ще  бъдат допуснати само на първия по-малък полигон, а между двата ще има поставени червени ленти. Преминаването ще става само с разрешение. 
Средствата за Вики са необходими за скъпоструващо лечение и рехабилитация в Турция, които родителите му нямат възможност да осигурят. Необходимите средства за преодоляването на последствията от претърпяната чернодробна трансплантация са в размер на 10 000 лв. За целта в Златоград се подготвя и голям благотворителен концерт „Да помогнем на Вики”, който ще се проведе на 27 март от 19 часа в ОНЧ „Просвета 1908”.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I