Петото поредно издание на „Пампорово Байк Фест“ стартира на 20 юни в курорта, а основният акцент в програмата тази година е домакинството на България за първи път на кръг от „iXS Downhill Cup“, съобщават от „Пампорово” АД.
Над 100 колоездачи от Испания, Франция, Великобритания, Португалия, Германия, Гърция, Румъния, Македония, България и други са записани за участие в мащабния форум до момента, като се очаква броят им да се увеличи още през следващите няколко дни.
Още от 20 юни Пампорово ще се превърне в притегателен център и за най-добрите колоездачи от всички краища на България, защото освен кръга от “iXS Downhill Cup” по време на феста ще се проведат също 2-ри кръг от „Виваком Даунхил Серии“, 3 кръг от Детските байк серии и Националния шампионат по форкрос.
Освен състезателната част, програмата на „Пампорово Байк Фест 2019“ до 23 юни е изпълнена с  още много интересни събития, сред които премиерата за България на „Return to Earth” -  най-новия филм на Anthill Films, с участието на някои от най-популярните имена на международната байк сцена. Световната премиера на филма е този петък, а още в събота ще се излъчи в България по време на кино вечерта в най-голямата зала на новия Конферентен център в комплекс Пампорово.
Очакванията на организаторите е общият брой на участниците в състезанията да надхвърли 200 човека, които ще премерят сили по трасетата в Пампорово.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I