Атрактивен „Музей на водоснабдяването и канализацията“ бе открит във „ВиК”-Смолян.
„Като областен управител и в качеството си на председател на Асоциацията по ВиК, през последните няколко години ние работим с „Водоснабдяване и канализации“ ЕООД-гр.Смолян в добре изразено сътрудничество и това произтича не само от разпоредбите на законите и нормативните актове, но го правим и с ясното съзнание, че инвестициите във ВиК инфраструктура са изключително важни и жизненонеобходими, особено за труднодостъпен район като Смолянска област. Не случайно ние сме първата създадена Асоциация по ВиК в страната, първата Асоциация, която подписа договор с ВиК Дружество, първата, която реализира проект по новите подходи на ОП „Околна среда“, каза областният управител
Недялко Славов в приветствието си.
Славов отбеляза, че настоящата 2019-та година е наситена със събития за „ВиК“ЕООД-Смолян – стартира дългоочакваният проект за водоснабдителната и канализационната мрежа в агломерация Смолян, Дружеството отбеляза своя 60 годишен юбилей. „Откриването на този музей е не само един своеобразен подарък по случай юбилея на Дружеството, но и едно признание към всички инженери, служители, поколения специалисти, които са вложили през годините усилия за една качествена водоснабдителна и канализационна услуга. Родопчани са хора с подчертана памет и любов към историята и със сигурност ще оценят видяното в този музей, а аз съм сигурен, че ефектът от това ще бъде изключително позитивен. Освен, че ще станем по-отговорни като потребители, но и ще си дадем сметка, че за изграждането на водоснабдителната и канализационната система се полагат много усилия. И аз разчитам поне част от обществото да се замисли и да даде своята положителна оценка, защото зад реализирането на тези инициативи стоят усилията на много хора, а те заслужават признателност и благодарност“, допълни областният управител и изрази радостта си, че е част от това събитие.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I